Installér appen

Sådan installerer du Kaspersky Safe Kids:

1. Gå til App Store.
  2. Find Kaspersky Safe Kids. For at gøre dette, tryk på Søg, indtast appens navn i søgefeltet, og tryk på Find knappen.
  3. Vælg Kaspersky Safe Kids i søgeresultaterne.

En side med oplysninger om Kaspersky Safe Kids åbnes nu.

4. På appsiden, tryk på Download, og derefter tryk på Installér.
  5. Indtast din Apple ID adgangskode, hvis det er nødvendigt.

Installation af appen begynder.

Du kan finde flere oplysninger om brug af App Store og installering af apps i brugervejledningen til din iPhone eller iPad.